Selecteer een pagina

Hart Op De Juiste Plek

Voor deze romantische komedie

verzorgde Cinemeta de grading, VFX, titels

ADR, sounddesign, mastering …

De Bellinga's : Huis Op Stelten

Deze komische film kreeg van

Cinemeta zijn grading, VFX, titels,

ADR, sounddesign, mastering …

Boeien!

Cinemeta verzorgde voor deze

spannende bioscoopfilm de grading,

VFX, titels, ADR, sounddesign…

Decathlon spot

Geschoten door
DP Vincent Wilkie,
kleur …

SIRE De dood: Eerste werkdag

Bureau Selmore en
geluidsstudio Public
Audio hebben…

Dog social media edits

Vooruitlopend op
de premiere wordt
er altijd…

Sealpac: launch video

Voor de lancering
van hun high-end,
modulaire…

Baby Born commercial

Dit is weer een
leuke commercial
uit een hele reeks dit…

Postproduction

Image & Sound

Cinemeta: een full service postproductie bedrijf in Amsterdam voor audio – en beeldnabewerking. Van montage tot oplevering zijn wij ingericht voor speelfilms, documentaires, art films, commercials, series, promo’s, leaders, trailers, videoclips, bedrijfsfilms, animaties in 2D en 3D, visual effects, online media en digitalisering.

Corona

Cinemeta volgt de richtlijnen rondom het Coronavirus voor de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten. We werken soms vanuit huis en er kan indien gewenst op afstand gewerkt worden met Source Connect en directe video-verbindingen.

We denken graag met u mee om producties soepel te laten verlopen.

Alles onder één dak

Een postproductie bedrijf met een lange geschiedenis. Wij hebben grote ervaring met een breed scala aan werkzaamheden om beeld en geluid precies zo te behandelen als de maker het graag ziet en hoort.

Services

Twee hoogwaardige, zeer recent gebouwde geluidsstudio’s die beschikken over sublieme akoestische eigenschappen. Wij kunnen op het gebied van audio alle services bieden die nodig zijn om uiteenlopende wensen perfect te kunnen bedienen. Een grading suite met DCP-viewing en een VFX- en titel afdeling bieden alle mogelijkheden op het gebied van beeld. Daarnaast bieden wij in huis productie coördinatie en uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ingest en delivery.

|

Voor de visual effects van onze speelfilm hebben we met plezier samengewerkt met Cinemeta. Vooral de korte lijnen en het hebben van één aanspreekpunt is heel goed bevallen. Dit zijn zaken die extra belangrijk zijn bij het ingewikkelde proces dat het maken van effecten voor een speelfilm nu eenmaal is. Als dan ook blijkt dat Cinemeta snel schakelt en de kennis van zaken er vanaf spat is het plaatje compleet. Flexibel, kwaliteit en een mooi eindresultaat!

- Erik van Wegen

Line Producer / Production Supervisor, Tom de Mol Productions

adres

Joop Geesinkweg 127

1114 AB Amsterdam

 

telefoon

+31 (0)20 3300330

email

info@cinemeta.nl