Beeld Bewerken, Beeldbewerking
+31 20 33 00 330

Beeldbewerking

Ook een kleurcorrectie is geen enkel probleem

Wilt u een betrouwbaar, full-service bedrijf inschakelen dat u graag helpt met het verzorgen van beeldbewerking? Schakel dan de hulp van CineMeta in. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat te zorgen voor het bewerken van het beeld. Wij helpen u graag met alle aspecten van montage tot oplevering. U bent bovendien zeker van professionaliteit en kwaliteit. Maak gerust een afspraak door te bellen met +31 20 3300330.

Wij helpen u graag met het beeld bewerken van uw materiaal

Naast de juiste apparatuur is voor een juiste beeldbewerking ook ervaring en kennis bij de mensen die voor u aan de slag gaan van belang. CineMeta helpt u graag en goed met het bewerken van uw beeld. Hiervoor hebben wij in ons pand een complete gang ingericht, waar wij elke vorm van videobewerking kunnen verzorgen. Natuurlijk nemen wij audiobewerking ook graag voor onze rekening. Bent u benieuwd naar onze kwalificaties? Neem dan een kijkje naar ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Het bewerken van geluid en beeld.

Altijd inzetbaar

Neem nu contact op met CineMeta wanneer u onze hulp in beeldbewerking wilt inzetten. Wilt u meer weten over de manier waarop wij uw beeld kunnen bewerken? Bel dan met +31 20 3300330 of stuur een e-mail naar info@cinemeta.nl. Ook is het mogelijk onze locatie eenvoudig te vinden dankzij onze routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf