bioscoopzaal huren, besloten filmvoorstelling
+31 20 33 00 330

Wilt u een bioscoopzaal huren voor een besloten filmvoorstelling?

CineMeta biedt u een sfeervolle zaal

Wilt u voor een bedrijfsuitje of een ander leuk moment een bioscoopzaal huren voor een besloten filmvoorstelling? Wat een leuk idee! Als betrouwbaar full service bedrijf helpen wij u graag met het organiseren van uw filmmoment. De zaal zelf biedt ruimte aan 56 mensen. Gelegen in Amsterdam Zuidoost is CineMeta uitstekend te bereiken per auto en openbaar vervoer. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Ook kunt u gebruik maken van een ruime kantine en een mooie vergaderruimte. Gespecialiseerd in audio- en beeldnabewerking zorgen wij voor het volledige bewerkingsproces van speelfilms, tv-series, documentaires, art-films, animatiefilms, commercials, trailers, promo’s, leaders en videoclips. Wilt u meer over eens weten? Kijk snel eens verder op de website of contacteer ons op +31 20 3300330.

Huur een professionele bioscoopzaal voor uw toonmoment

Voor een besloten filmvoorstelling is het ideaal om een bioscoopzaal te huren bij CineMeta. Naast de uitgebreide kennis en ervaring beschikken wij ook over alle correcte apparatuur. Wij werken steeds samen met ervaren vakmensen die gekwalificeerd zijn in het bewerken van film voor allerlei doeleinden. Omdat wij willen zorgen voor een kwaliteitsvol eindproduct hebben wij in ons pand een complete gang ingericht voor de beeldafwerking. Daarbij beschikken wij ook over een eigen bioscoopzaal voor een besloten filmvoorstelling. Van bedrijfsfilmpje tot documentaire, u kunt het bij ons bekijken. Ontdek ons portfolio voor meer informatie over ons!

CineMeta helpt u graag met:

Neem nu contact met ons op

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie? CineMeta staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u weten hoe wij films bewerken of wat de mogelijkheden zijn voor zaalverhuur? Neem gerust contact met ons op! Bel hiervoor met +31 20 3300330 of stuur een e-mail naar naar info@cinemeta.nl. Wij zijn eenvoudig te vinden met behulp van onze routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf