Film, Films Bewerken, Bewerking
+31 20 33 00 330

Films bewerken

Het bewerken van uw film

Zoekt u een betrouwbaar, full-service bedrijf dat u kan helpen met het bewerken van uw films? Reken dan op de hulp van CineMeta. Dankzij onze meer dan 15 jaar ervaring helpen wij u graag met de bewerking van uw films op een professionele manier. Bovendien kunnen wij alle aspecten van montage tot oplevering verzorgen. Daarbij bent u bovendien zeker van professionaliteit en kwaliteit. U kunt een afspraak maken door te bellen met +31 20 3300330.

Hulp nodig bij film bewerking?

Naast de juiste apparatuur is bij het bewerken van films ook ervaring en kennis van belang. CineMeta werkt samen met ervaren vakmensen die uitstekend in staat zijn de bewerking van een film voor hun rekening te nemen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij in ons pand een complete gang ingericht voor de beeld afwerking. Hier kunnen wij u op maat helpen met het bewerken van uw film. Daarbij zijn alle audiovisuele aspecten voor hun rekening genomen. Wilt u meer weten over onze kwalificaties? Bekijk dan ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Het bewerken van geluid en beeld; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken.

Neem nu contact met ons op

CineMeta staat voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het bewerken van uw film. Bel hiervoor met +31 20 3300330 of stuur een e-mail naar info@cinemeta.nl. Heeft u vragen over de manier waarom wij films bewerken, of de mogelijkheden voor de bewerking? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wanneer u ons bezoekt kunt u onze locatie eenvoudig vinden dankzij de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf