Geluidsnabewerking, Audionabewerking
+31 20 33 00 330

Geluidsnabewerking

Een full-service bedrijf voor audio- en beeldnabewerking

Zoekt u naar een betrouwbaar, full-service bedrijf dat u goed kan helpen met het uitvoeren van audionabewerking? Waarom neemt u dan niet contact op met CineMeta. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in geluidsnabewerking, en ons team is uitstekend in staat u te helpen bij het bewerken van uw audio en video. Wij kunnen u bij het gehele proces van montage tot oplevering van dienst zijn. Wilt u onze hulp inschakelen bij het bewerken van uw geluid? U kunt een afspraak maken door te bellen met +31 20 3300330.

Onze enthousiaste professionals verzorgen de audionabewerking

Het verzorgen van geluidsnabewerking vereist naast de juiste apparatuur, ook kennis en ervaring. CineMeta kan u op deze vlakken uitstekend helpen. Met 3 audio studio’s en een gebouw met een unieke akoestiek hebben wij de juiste faciliteiten om u met de gehele postproductie en audionabewerking bij te staan. In ons kleine team vindt u een passie voor het vak. Wilt u graag meer weten over onze kwalificaties? Neem dan zeker een kijkje naar ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Professionele faciliteiten en dienstverlening.

CineMeta staat voor u klaar

Wacht niet om contact met CineMeta op te nemen wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken. Heeft u vragen over de manier waarop wij geluidsnabewerking verzorgen? Bel dan met +31 20 3300330 of e-mail over het audionabewerking naar info@cinemeta.nl. U kunt onze locatie bovendien eenvoudig vinden met behulp van onze routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf