Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie
+31 20 33 00 330

Audiovisuele productie

Een full-service bedrijf voor audio- en beeldnabewerking

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, full-service audiovisueel bedrijf dat u van dienst kan zijn met het uitvoeren van de audiovisuele productie? Neem dan zeker contact op met CineMeta. Met meer dan 15 jaar ervaring is ons team uitstekend in staat u te helpen bij het bewerken van uw audio en video. Van montage tot oplevering zijn wij u graag van dienst. Bel voor een afspraak gerust met +31 20 3300330.

Als audiovisueel bedrijf staan wij voor u klaar

Het verzorgen van de audiovisuele productie vereist naast de juiste apparatuur, ook kennis en ervaring bij de mensen die er mee aan de slag gaan. CineMeta helpt u op deze vlakken graag. Dankzij onze 3 audio studio’s en een gang ingericht voor de totale beeld afwerking, zijn wij als audiovisueel bedrijf u uitstekend van dienst. Bovendien heeft ons kleine team een passie voor het vak. Wilt u meer informatie over onze kwalificaties? Kijk dan zeker naar ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken.

CineMeta helpt u graag

Neem direct contact op met CineMeta als u van onze diensten als audiovisueel bedrijf gebruik wilt maken. Wilt u meer weten over de manier waarop wij de audiovisuele productie in handen nemen? Bel dan gerust naar +31 20 3300330 of stuur een e-mail naar info@cinemeta.nl. Bovendien kunt u onze locatie eenvoudig vinden met behulp van de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf