Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname
+31 20 33 00 330

Een geluidsopname of muziek opname

Op zoek naar een locatie voor uw projectie?

Wilt u met een betrouwbaar, full-service bedrijf in zee om een professionele geluidsopname voor u te verzorgen? Wilt u er zeker van zijn dat een muziek opname goed gebeurt? Schakel dan de hulp in van CineMeta. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen. Ook voor een mixage geschikt voor het theater helpen wij u graag. Daarbij bent u zeker van professionaliteit en kwaliteit van onze vakmensen. U maakt een afspraak door te bellen met +31 20 3300330.

Maak gebruik van ons mixage theater

Naast het inzetten van de juiste apparatuur is kennis en ervaring bij het verzorgen van een muziek opname ook van groot belang. CineMeta werkt daarom alleen met een groep ervaren vakmensen die de geluidsopname voor u verzorgen. Wanneer u zeker wilt zijn van een professionele mixage, waarbij het geluid in het theater geweldig klinkt, doet u er goed aan contact met ons op te nemen. Wilt u meer informatie over onze precieze kwalificaties? Aarzel dan niet om ons portfolio eens te bekijken!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Professionele faciliteiten en dienstverlening.

Het inzetten van CineMeta

CineMeta staat klaar om u van dienst te zijn met het verzorgen van een geluidsopname of muziek opnamen. Ons professionele mixage zorgt ervoor dat het geluid in het theater geweldig klinkt. Wilt u onze hulp inschakelen dan kunt u gerust bellen met +31 20 3300330 of een e-mail sturen naar info@cinemeta.nl. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt ook in dat geval benaderen. Wanneer u een afspraak met ons gemaakt heeft, kunt u onze locatie zeer eenvoudig vinden dankzij de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf