Monteren Film, Video, Projectie
+31 20 33 00 330

Het monteren van uw film

Op zoek naar een locatie voor uw projectie?

Wilt u een betrouwbaar, full-service bedrijf inzetten dat u kan helpen met het monteren van een film? Bent u op zoek naar een locatie voor uw projectie? Schakel dan de hulp in van CineMeta. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring waarmee wij graag de het monteren van uw video verzorgen. Wij nemen alle aspecten, van montage tot oplevering, voor u uit handen. Bovendien bent u zeker van professionaliteit en kwaliteit. Maak een afspraak door te bellen met +31 20 3300330.

Professionele hulp bij het monteren van video materiaal

Naast de juiste apparatuur is voor het monteren van film en video ook ervaring en kennis van groot belang. CineMeta werkt met een groep ervaren vakmensen die uitstekend in staat zijn bijvoorbeeld een projectie te verzorgen. Wij hebben in ons pand een complete gang ingericht om u op alle vlakken van beeld afwerking van dienst te kunnen zijn. Op deze manier kunnen wij u op maat helpen met het bewerken van uw film. Bent u benieuwd naar onze kwalificaties? Neem dan een kijkje naar ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

De hulp van CineMeta inschakelen

CineMeta zorgt ervoor dat het monteren van uw film of het verzorgen van een projectie tot in de puntjes is geregeld. Bel om onze hulp in te zetten met +31 20 3300330 of een e-mail naar info@cinemeta.nl. Wilt u meer weten over het monteren van video? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Onze locatie is zeer eenvoudig te vinden dankzij de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf