Ondertiteling, Stemacteurs
+31 20 33 00 330

Het verzorgen van een ondertiteling

Altijd goed geholpen

Wilt u een betrouwbaar, full-service bedrijf inzetten dat voor u de ondertiteling van uw video kan verzorgen? Zoekt u naar ervaren stemacteurs? Schakel dan de hulp in van CineMeta. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij u op alle vlakken uitstekend van dienst. Wij nemen daarbij alle aspecten, van montage tot oplevering, voor u uit handen. Bovendien bent u zeker van professionaliteit en kwaliteit. U maakt een afspraak door te bellen met +31 20 3300330.

Kiezen uit uitstekende stemacteurs

Naast het gebruiken van de juiste apparatuur is voor het plaatsen van een ondertiteling ook kennis en ervaring van groot belang. CineMeta werkt met een groep ervaren vakmensen. Ook als u stemacteurs zoeken kunnen wij u uitstekend helpen. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste professionals voor uw project. Op deze manier zijn wij het best in staat u te helpen met een hoge kwaliteit eindresultaat. Wilt u meer weten over onze kwalificaties? Kijk dan naar ons portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs.

Het inschakelen van CineMeta

CineMeta helpt u graag met alle aspecten van videobewerking zoals het plaatsen van een ondertiteling. Ook wanneer u stemacteurs zoekt staan wij voor u klaar. U kunt altijd bellen met +31 20 3300330 of een e-mail sturen naar info@cinemeta.nl. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Ook dan helpen wij u graag. Onze locatie is zeer eenvoudig te vinden dankzij de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf