Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package
+31 20 33 00 330

Professioneel een videoclip opnemen

Op zoek naar een locatie voor uw projectie?

Zoekt u een betrouwbaar, full-service bedrijf dat een videoclip op de juiste manier voor u kan opnemen? Wilt u er zeker van zijn dat de nabewerking ook goed gebeurt? Neem dan contact op met CineMeta. Wij zetten graag onze meer dan 15 jaar ervaring voor u in. Wij leveren een hoogwaardige Digital Cinema Package en u bent altijd zeker van de professionaliteit en kwaliteit van onze vakmensen. Een afspraak maakt u door te bellen met +31 20 3300330.

Voor een compleet Digital Cinema Package

Om uw videoclip professioneel te laten opnemen is niet alleen het inzetten van de juiste apparatuur belangrijk. Ook de kennis en ervaring van onze vakmensen telt zwaar mee. Om te zorgen voor een optimale Digital Cinema Package hebben wij een hele gang ingericht voor de totale beeld afwerking. Bent u benieuwd naar onze precieze kwalificaties? Bekijk dan gerust ons online portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Professionele faciliteiten en dienstverlening; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit.

Gebruik maken van CineMeta

CineMeta is u graag van dienst wanneer het aankomt op het opnemen van een videoclip. Onze vakmensen zorgen voor een uitstekend Digital Cinema Package. U kunt onze hulp inschakelen door te bellen met +31 20 3300330. Een e-mail sturen naar info@cinemeta.nl is ook mogelijk. Heeft u een afspraak met ons gemaakt, dan kunt u onze locatie zeer eenvoudig vinden dankzij de routebeschrijving.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf