Videofilm, Videofilms Bewerken
+31 20 33 00 330

Videofilms bewerken

Voor de complete nabewerking van uw audio en video

Wilt u met een betrouwbaar, full-service bedrijf in zee dat uw videofilm tot in de puntjes kan bewerken? Bent u op zoek naar een team vakmensen die uw wensen op het gebied van audio- en beeldnabewerking uitstekend bewerkstelligen? Waarom neemt u dan geen contact op met CineMeta? Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij uiterst ervaren in het bewerken van videofilms. U kunt een afspraak met ons maken, door te bellen naar +31 20 3300330.

Laat uw videofilm professioneel bewerken

Bij het bewerken van uw videofilm komt een hoop werk kijken. Daarom maken wij gebruik van vakmensen met jarenlange kennis en ervaring. Ons gebouw heeft een gang speciaal ingericht op zo’n manier dat alle aspecten voor het bewerken van uw videofilms onder handen genomen kan worden. Wilt u graag meer weten over onze precieze kwalificaties? Neem dan gerust een kijkje naar ons online portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

Het bewerken van geluid en beeld; Een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; Technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; Een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken; Professionele faciliteiten en dienstverlening.

De hulp van CineMeta inzetten

CineMeta is altijd inzetbaar wanneer u videofilms professioneel wilt laten bewerken. Wij zijn in te schakelen als u belt met +31 20 3300330. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@cinemeta.nl. Heeft u vragen over de manier waarop wij uw videofilm bewerken? Dan beantwoorden wij uw vragen graag. Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, kunt u gebruik maken van de routebeschrijving om ons te vinden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf