Videomontage, videoproductie
+31 20 33 00 330

Videoproducties door een professioneel videoproductiebedrijf

Audio- en videoproductie

Zoekt u een betrouwbaar, full-service videoproductiebedrijf, dat u kan helpen met een uitstekende videomontage? Wilt u vertrouwen op een team vakmensen die uw wensen op het gebied van audio- en videoproductie naar tevredenheid bewerkstelligen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met CineMeta. Dankzij onze meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend helpen met alle verschillende videoproducties. Maak gerust een afspraak, door te bellen met +31 20 3300330.

De juiste videomontage van uw materiaal door CineMeta

Bij een optimale videoproductie komt veel kijken. Dat is de reden dat wij als videoproductiebedrijf gebruik maken van vakmensen met jarenlange kennis en ervaring. In ons gebouw vindt u een gang speciaal ingericht op zo’n manier dat alle aspecten van videomontage kan verzorgen. Wilt u graag meer weten over de precieze kwalificaties van CineMeta op het gebied van videoproducties? Neem dan gerust een kijkje naar ons online portfolio!

CineMeta helpt u graag met:

het bewerken van geluid en beeld; professionele faciliteiten en dienstverlening; een zeer uitgebreide database van ervaren stemacteurs en voice-overs; technische kennis, kwaliteit en flexibiliteit; een groot theater met 56 zitplaatsen, ook los te boeken.

Schakel de hulp van CineMeta in!

CineMeta helpt u graag wanneer het aankomt op het verzorgen van videomontage. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, kunt u gebruik maken van de routebeschrijving om ons te vinden.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Audiovisueel Bedrijf, Audiovisuele Productie - Videomontage, videoproductie - Videofilm, Videofilms Bewerken - Geluidsnabewerking, Audionabewerking - Ondertiteling, Stemacteurs - Beeld Bewerken, Beeldbewerking - Monteren Film, Video, Projectie - Videoclip Opnemen, Digital Cinema Package - Film, Films Bewerken, Bewerking - Mixage Theater, Geluidsopname, Muziek Opname - Besloten Filmvoorstelling, bioscoopzaal huren - Voice over inspreken, Nasynchronisatie - video editing bedrijf, Bedrijfsfilm laten maken, Ondertiteling bedrijf