Selecteer een pagina

Kleurcorrectie

Wat is kleurcorrectie

Het doel van kleurcorrectie, ook wel color grading genoemd is het vinden van de juiste balans tussen de verschillende beelden waaruit een video productie bestaat. Door het aanpassen van de kleuren ku je de sfeer van shots bepalen of juist veranderen, denk aan een opname overdag die eruit moet zien alsof het ’s avonds laat is.

Cinemeta beschikt over een Davinci Resolve systeem voor kleurcorrectie. Hiermee kunnen wij realtime kleurcorrectie doen op bronnen in SD, HD, 2K en 4K.

Cinemeta heeft ruime ervaring met en kennis van kleurcorrectie. Of je product een film, documentaire of commercial is, voor vertoning in bioscoop, internet of televisie. Wij kunnen je helpen de juiste look en feel te geven aan je produkt. Naast kleurcorrectie kunnen we eventueel tegelijkertijd in hetzelfde gebouw de audio van jouw project mixen, titels en visual-fx toepassen, en van het eind resultaat een MXF voor uitzending op televisie, of DCP voor bioscoop toepassingen maken. Ons kleine team van ervaren professionals heeft een passie voor het vak. Wil je meer weten over onze kwalificaties?
Neem dan een kijkje bij onze projecten, of neem contact met ons op

adres

Joop Geesinkweg 127

1114 AB Amsterdam

telefoon

+31 (0)20 3300330

898

email

info@cinemeta.nl